Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

NIEUW: LEKKERE, GEZONDE ÉN DUURZAME KRUIDENMIXEN VOOR THUIS

2020-10-28 14:10:14

 

“Ik wil beter eten, maar aarghhh waar moet ik beginnen!?” Een veelgehoorde vraag wanneer het om gezond eten gaat. We hebben het druk en ongezonde producten liggen binnen handbereik. Ofwel aan het eind van de dag wint gemak van gezond. Maar niet langer met onze nieuwe kruidenmixen voor thuis! En naast het feit dat ze gezond zijn, hebben we de kruidenmixen ook in een duurzaam jasje gestoken. In deze blog lees je meer over de lekkere, gezond én duurzame kruidenmixen voor thuis. En aan het eind van deze blog vind je heel erg leuk nieuws terug!

 

DE GEZONDE EN DUURZAME KRUIDENMIXEN

Allereerst: welke nieuwe kruidenmixen hebben we eigenlijk aan ons assortiment toegevoegd? Het gaat om twaalf kruidenmixen die elk een unieke smaak geven aan een specifiek gerecht. Met de Habibi Veggie groentekruiden geef je ‘saaie’ groenten een verrassende twist. De aardappel blaas je nieuw leven in met Pablo’s Potato aardappelkruiden. Hurry Curry bevat alle essentiële currykruiden en zorgt ervoor dat je een heerlijke curry maakt zonder te veel gedoe. Met Skinny Vanilly en Smoothie Operator creëer je de lekkerste ontbijtjes met bijvoorbeeld havermout, yoghurt of een smoothie. Met ‘Holy Guacamole’ avocadokruiden, ‘Mamma Mia’ pasta en pizza kruiden en ‘Sirtaki Mix’ kruiden voor salades geef je dipjes, sausen en dressings een heerlijke draai. Onze rubs ‘Rosemary’s Chicken’ kipkruiden, de dry rub voor varkensvlees ‘Porky’s Rub’ en de rub voor rundvlees ‘BBQ Beef Chief’ versterken de smaak van een eenvoudig stukje vlees. En jouw stukje vis tover je om tot een ware smaaksensatie met Vis-a-vis viskruiden.

lekkere, gezonde en duurzame kruidenmixen

GEZOND

Wist je dat de kruidenmixen voor thuis gezond zijn? Veel reguliere kruidenmixen bevatten helaas nog te veel toegevoegd zout en suiker. Dat kan én moet anders. Onze kruidenmixen bevatten 100% natuurlijke kruiden en minder zout en suiker dan reguliere kruidenmixen. Een groot deel van de mixen bevat zelfs helemaal geen toegevoegde suikers en zout. En de smaak? Wij durven te stellen dat de smaak door de bewust geselecteerde ingrediënten nog wel lekkerder is.

DUURZAAM

Heb jij ook zo’n hekel aan alle plastic verpakkingen in de supermarkt? Met onze kruidenmixen ben je duurzaam bezig! We hebben de kruidenmixen namelijk in een duurzaam jasje gestoken, door gebruik te maken van papier en karton. Je bent dus niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor het milieu!

CORONAPROOF

Vooral in tijden van corona staat gezondheid op nummer één. En gezond, dat zijn ze. Naast gezondheid is thuis koken ook extra belangrijk geworden. We kunnen door de coronacrisis (helaas) niet uiteten, maar gelukkig laten we je zien (én proeven) dat je zelf ook de lekkerste gerechten op tafel kan toveren. Of je nu houdt van urenlang in de keuken staan of liever een snelle maaltijd op tafel zet - met de kruidenmixen kan iedereen aan de slag. En dat ritje naar de supermarkt? Dat hoeft ook niet meer!  

 

OP ZOEK NAAR NOG MEER GEMAK?

In één muisklik bestel je de Complete Box met een totale set aan kruidenmixen. Liever een kleinere box? Kies dan voor de Essential Box, waarna je met alle basics een hoop lekkere gerechten op tafel zet. Vegetarisch? Dan is de Veggie Box echt iets voor jou! En jouw ontbijtje 's ochtends? Die maak je met de Breakfast Box

 

WE HEBBEN GOED NIEUWS…

Wegens het grote succes van onze nieuwste kruidenmixen voor thuis, zijn we volop bezig met de ontwikkeling van nóg meer mixen. Houd onze webshop en Instagram, Facebook en Twitter dus de komende tijd goed in de gaten...

Heb jij een leuk idee voor een kruidenmix? Stuur jouw idee op naar [email protected] en wie weet zie je jouw kruidenmix binnenkort in de webshop!