Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl
Spuitmixen / tumblemixen

Spuitmixen voor een optimaal stukje vlees

Wanneer je vlees injecteert met een speciaal daarvoor bestemde injectiespuit, zorg je ervoor dat het extra mals en sappig wordt. Wat je eigenlijk doet, is het stukje vlees of kip van binnen marineren. Zo wordt de marinade extra goed opgenomen. Spuitmixen trekken een stuk dieper in het vlees dan een marinade doet. Die blijft namelijk zo goed als aan de oppervlakte. Voor een kleine portie is dat niet erg. Maar zeker als je met flinke stukken vlees werkt, dan zijn spuitmixen de ideale oplossing. Zo worden ze bijvoorbeeld ook bij gekookte hammen gebruikt. Steeds meer professionals ontdekken de enorme toegevoegde waarde van deze techniek van injecteren.

Geschikt voor vlees, kip, wild en gevogelte

Spuitmixen worden ook wel injectiemixen genoemd, je injecteert het vlees dan ook met een naald die eigenlijk wel wat weg heeft van een doktersinstrument. De procedure is heel eenvoudig. Er bestaan zowel vloeibare als droge spuitmixen. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat injecteer je de spuitmixen op korte afstand van elkaar. De mengsels zijn geschikt voor zowel vlees, kip, wild en gevogelte. Bij ons kun je een hoge kwaliteit spuitmixen eenvoudig online bestellen.

Tumblemix

Behalve spuitmixen kun je bij Natural Spices ook een hoge kwaliteit tumblemix online kopen. Jij als chef- of hobbykok weet als geen ander wat een perfect mals stukje vlees voor iemands eetbeleving kan doen. Om vlees, kip of gevogelte in de perfecte conditie te krijgen, maak je gebruik van de techniek van tumblen. Doordat de voedingsmiddelen ronddraaien in de trommel worden de eiwitten in het vlees geactiveerd waardoor kruidenmixen en marinades beter kunnen intrekken. Behalve een stuk malser wordt het vlees dus ook nog eens een stuk smaakvoller. En, ook niet geheel onbelangrijk, het blijft ook nog eens een stuk langer houdbaar. De ideale tumblemix voor kip en kalkoen kun je natuurlijk bij Natural Spices online bestellen.