Navigatie
Door brand en bluswerkzaamheden hebben ons pand, machines en onze producten zowel rook- als waterschade opgelopen. De rest van de week zullen wij waarschijnlijk geen orders kunnen verzenden. Op dit moment kunnen wij nog niets zeggen over mogelijke levertijden. Excuses voor het ongemak en op voorbaat bedankt voor je begrip. Iedereen van Natural Spices is aangeslagen door deze onwerkelijke situatie.
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Kruiden en specerijen

Wat is een keuken zonder kruiden en specerijen?! Ze geven extra geur, kleur en smaak aan gerechten en zitten ook nog eens bomvol waardevolle vitamines en mineralen. Wist je dat ze ook vaak grote hoeveelheden antioxidanten bevatten? Zo zorgen ze voor een enorme boost aan je immuunsysteem. Kruiden en specerijen zijn dus echt onmisbaar in de keuken én voor je lichaam. Bij Natural Spices kun je een veelzijdigheid aan kruiden en specerijen kopen die een aanvulling aan je kruidenrek zullen zijn. 

Kruiden en specerijen

KRUIDEN OF SPECERIJEN: WEET JIJ HET VERSCHIL?

Wel eens afgevraagd wat nou een kruid is en wat een specerij? Je bent niet de enige. Vaak worden de termen door elkaar gebruikt. Hoe het precies zit?! Kruiden zijn de blaadjes en stengels van groene plantjes die in gematigd warme streken groeien. Denk aan basilicum en oregano. Specerijen komen van tropische gewassen en bestaan uit onder andere zaden, bloemknoppen, meeldraden of wortels. Wil je meer over het verschil weten? We hebben een leuke blog geschreven over het verschil tussen kruiden en specerijen.

HOE BEWAAR JE KRUIDEN EN SPECERIJEN?

Wij bieden gedroogde kruiden en specerijen in verschillende handige verpakkingsformaten. Variërend van 50 gram tot 25 kilo. Handig zo’n enorme voorraad, maar hoe bewaar je deze smaakmakers? Bewaar ze altijd goed afgesloten op een donkere plaats. Hele kruiden en specerijen hebben een langere houdbaarheid dan de gemalen varianten. De gemalen variant is alsnog lang houdbaar, maar begint na een half jaar smaak te verliezen. Bestel jij liever vaker, kleinere hoeveelheden? Gelukkig bieden we naast die enorme emmers ook handige afsluitbare zakken en handformaat strooibussen. Koop je de producten in de Natural Spices webshop vóór 13:00, dan kan je er morgen al mee aan de slag in je keuken.

 

Met kruiden en specerijen maak je gemakkelijk een culinair hoogstandje

Wist je dat kruiden en specerijen de ideale manier zijn om van iets eenvoudigs een culinair hoogstandje te maken? Hoe je dit gemakkelijk kunt doen, kun je teruglezen in onze blog