Het is weer voorjaar en dat betekent dat je weer kunt koken met heerlijke seizoensgroenten, -kruiden en -vlees. Lees er alles over in onze nieuwe blog.
Met de kruiden en specerijen van Natural Spices maak je de lekkerste gerechten van klassieke Nederlandse wintergroenten. Lees er alles over in onze blog.
Hoe maak je je zelfgemaakte kruidenmix nét een beetje beter en lekkerder? Bekende TV-kok London Loy geeft je vijf tips die ervoor zorgen dat je kruidenmixen nog smaakvoller worden en hoe je ze daarna het best kunt gebruiken.
Chinese kruiden zijn niet alleen heel lekker, ze hebben ook veel andere voordelen. Benieuwd met welke kruiden je de lekkerste Chinese gerechten maakt? Lees onze blog.
Tulband wordt veel gegeten tijdens de feestdagen. De lekkerste tulband maak je natuurlijk zelf, bekijk daarom het recept van onze heerlijk, kruidige kerst tulband.
Koriander kun je heel of gemalen kopen en wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Maar wist je dat het ook heel gezond voor je is? Lees erover in onze blog.
Jeneverbes is heerlijk in winterse gerechten en smaakt goed met wild. Lees alles over jeneverbessen, hoe je het kunt gebruiken en wat alternatieven zijn.
Verras je tafelgasten eens met heerlijke typisch Nederlandse gerechten: van stamppot boerenkool, erwtensoep, hutspot en hete bliksem tot hachee en zuurkoolstamppot.
Onlangs hebben we de Basic Box en Basic Box XL aan ons assortiment toegevoegd – ofwel dé boxen die alle essentiële kruiden en specerijen bevatten die sowieso in je keuken thuishoren. In deze blog geeft London Loy je praktische tips over drie producten die in de Basic Box XL zitten.
Helaas kunnen we door de coronacrisis niet uiteten. Toch kan jij zelf ook een heerlijk culinaire hoogstandje op tafel toveren. In deze blog geven we je 5 tips die ervoor zorgen dat jij een alledaagse maaltijd verandert in iets onvergetelijks.
In deze blog vind je een overzicht van kruiden en specerijen die zéker niet kunnen ontbreken om je weerstand op een natuurlijke manier te kunnen verhogen.
Koriander: er zijn maar weinig smaakmakers waar men zo'n uitgesproken mening over heeft. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wij vertellen je er graag meer over.
Bij Natural Spices kun je terecht voor smaakmakers en maatwerk. Maar hoe ziet het ontwikkelproces hiervan er eigenlijk uit? We interviewen productontwikkelaar Yvan hierover!
Kruiden en specerijen geven beide veel smaak en kleur aan je gerecht. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen kruiden en specerijen? En wat is de toepassing van kruiden en specerijen?
Lekker, gezond, duurzaam én makkelijk; we hebben het over onze kruiden voor thuis! Met de kruidenmixen zet jij in een korte tijd de lekkerste gezonde gerechten op tafel. In deze blog lees je meer over onze kruiden.
Zin in curry’s met naanbrood of papadum? Indiase gerechten tijdens Divali maak je eenvoudig thuis! Duik snel de Indiase keuken in met heerlijke specerijen.
Kurkuma is een heerlijk kruid en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken. Maar het heeft ook gezondheidsvoordelen. Lees er alle over in onze nieuwste blog.
Szechuanpeper (sechuanpeper of sichuanpeper) wordt in het algemeen niet gezien een échte peper. Het wordt dan ook niet ingezet als scherpmakend ingrediënt.
In deze blog lees je de leukste feiten over chilipeper. Zo verschillen chilipepers van sterkte, maar hoe kan dat eigenlijk? En waar ligt de oorsprong van dé chilipeper?
Wist je dat kassia het broertje van kaneel is? Maar wat zijn eigenlijk de onderlinge verschillen? En in welke gerechten kun je kassia gebruiken? In deze blog lees je hier alles over.
We gebruiken steeds vaker knoflook om onze gerechten van een scherpere smaak te voorzien. Maar waar komt knoflook eigenlijk vandaan? En welke gezondheidseffecten heeft knoflook?
In onze webshop vind je "gewone" en gerookte paprikapoeder, maar wat zijn eigenlijk de verschillen? En voor welke gerechten kun je ze zoal gebruiken? Meer hierover lees je in deze blog.
Gezond eten begint bij het kiezen van de juiste producten, maar hoe breng je die producten dan lekker op smaak zodat gezond eten nog gemakkelijker voor je wordt? Wij geven je graag tips!
Wil je een keer zelf verse worst maken? Dat kan! Onze inkoopmanager Harm heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het slagersvak en vertelt je graag welke benodigdheden je nodig hebt voor het maken van worst en welke stappen daarvoor nodig zijn.
Skinny Vanilly: een romige, lichtzoete mix die ook nog eens gezond is. In deze blog geeft London Loy je receptideeën met deze mix die je gegarandeerd zullen verrassen.
Wist je dat het wel degelijk uitmaakt wanneer je kruiden en specerijen toevoegt in het bereidingsproces? Wij geven je superhandige tips zodat je voor altijd weet wanneer je de smaakmakers moet toevoegen. Proef en ervaar zelf!