Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Sauzen

Sauzen verfijnen je gerecht net dat extra beetje en laten de smaken op je bord goed tot hun recht komen. Bij het eten van vlees, vis of kip zijn ze haast onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan tandoori marinade, babi pangang, ketjap manis en BBQ sauzen. Bij Natural Spices kun je precies die sauzen online kopen die passen bij jouw wensen en behoeften.

Sauzen

Sauzen als smaakmakers van je gerecht

Sauzen verfijnen je gerecht net dat extra beetje en laten de smaken op je bord goed tot hun recht komen. Bij het eten van vlees, vis of kip zijn ze haast onmisbaar. En wat te denken van de bbq? Veel Nederlandse varianten worden op basis van mayonaise, yoghurt of een combinatie van deze twee gemaakt. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden en recepten bestaan? Omdat zelf sauzen maken soms een behoorlijk tijdrovend klusje kan zijn, zijn kant-en-klare varianten een echte uitkomst. Bij Natural Spices vind je een grote variëteit aan deze smaakmakers.

Sauzen voor de nationale en internationale keuken

Bij Natural Spices kun je online sauzen kopen voor zowel de warme als de koude bereiding. Behalve publiekslievelingen als ketchup en knoflooksaus, kan je hier terecht voor nog veel meer verschillende soorten die je gerechten uit nationale en internationale keuken verrijken. Laat je Babi Pangang vergezeld gaan van de perfecte saus en haal het Hollandse gevoel in huis met de authentieke smaakmaker voor hachee. Of bestel ketjap manis, de zoete sojasaus die eigenlijk onmisbaar is in de Aziatische keuken. De sauzen kunnen worden geleverd in verschillende verpakkingsgrootten.

Sauzen die lekker én verantwoord zijn

In onze online winkel kan je met een gerust hart sauzen kopen. Wij proberen namelijk om zo puur mogelijke producten te vervaardigen. Bijvoorbeeld door zo min mogelijk conserveringsmiddelen te gebruiken. En dat betekent dus verantwoord genieten. Sauzen bestellen kun je hier met de grootste zorgvuldigheid doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor glutenvrije of vegetarische opties, of varianten die vrij zijn van MSG. Dit voedseladditief wordt vooral veel in de Aziatische keuken gebruikt. Het versterkt de umami-smaak van hartige voedingsmiddelen. Sommige mensen kunnen hier een overgevoeligheid voor hebben. Bij Natural Spices kan je precies die sauzen online kopen die passen bij jouw wensen en behoeften.