Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl
Kruidenmixen voor thuis

Lekker, gezond én makkelijk; ja, we hebben het over onze kruidenmixen! De mixen zijn gebaseerd op 100% natuurlijke kruiden en bevatten minder suiker en zout dan reguliere mixen. En wist je dat de kruidenmixen ook nog eens duurzaam verpakt zijn? Je bent dus goed bezig voor jezelf én het milieu! 

Kruidenmixen voor thuis

"IK WIL BETER ETEN, MAAR ARGH WAAR MOET IK BEGINNEN?" 

Een veelgehoord antwoord als het om eten gaat. Maar niet langer met onze kruidenmixen! Deze zorgen er namelijk voor dat je in een handomdraai de lekkerste gezondste gerechten op tafel zet. En dat op basis van 100% natuurlijke kruiden en minder toegevoegde suikers en zout dan in reguliere mixen. En de smaak? De smaak staat bij ons natuurlijk voorop! En dat proef je. Enerzijds proef je vertrouwde smaken en anderszijds zorgen ze voor een nieuwe ervaring. Dus tover jij, samen met ons, binnen de kortste keren een simpel gerecht om tot een onvergetelijk, culinair hoogstandje?

 

DE KRUIDENMIXEN

Met Habibi Veggie geef je 'saaie' groenten een verrassende twist. De aardappel blaas je nieuw leven in met Pablo's Potato. Hurry Curry zorgt ervoor dat je de lekkerste curry maakt zonder te veel gedoe. Met Skinny Vanille en Smoothie Operator creëer je de lekkerste ontbijtjes. Holy Guacamole, Mamma Mia en Sirtaki Mix geven een salade, saus of dressing een heerlijke draai. Onze rubs versterken de smaak van een eenvoudig stukje vlees. En jouw stukje vis tover je om tot een ware smaaksensatie met Vis-a-vis.

 

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN  

De kruidenmixen bevatten bewust geselecteerde ingrediënten in de juiste samenstelling. Hierdoor hoef je niet meer na te denken over welke verschillende kruiden en specerijen je moet toevoegen aan jouw gerecht. Verder is het niet meer nodig om verschillende (super)markten af te gaan om alle kruiden in huis te krijgen; met één muisklik heb jij alle benodigde kruiden in huis. 

 

EEN BOOST AAN DE GEZONDHEID 

De kruidenmixen geven jouw gezondheid een echte oppepper – mentaal én fysiek. Zo zet je in een mum van tijd de lekkerste gezonde gerechten op tafel. Denk bijvoorbeeld aan groenten, aardappels, fruit, vis en zuivelproducten die van een lekkere smaak worden voorzien en daarmee nog gemakkelijker maken om gezond te eten. Wist je dat veel reguliere kruidenmixen veel toegevoegde suikers en zout bevatten? Onze kruidenmixen bevatten minder suiker en zout. Een groot deel bevat zelfs helemaal geen toegevoegde suikers en zout! Met de kruidenmixen word je dus niet alleen uitgeroepen tot beste chef, maar ook koning(in) van de gezondheid.

 

HET GESPREK AAN DE KEUKENTAFEL 

De kruidenmixen kun je voor nu alleen verkrijgen in onze online webshop. Het biedt daarmee een stukje exclusiviteit; het gesprek aan de keukentafel. Dat gerealiseerd wordt door de unieke smaak van de kruidenmixen, de gezondheidsvoordelen en de luxe verpakking. Bovendien bieden we op de achterkant van de verpakking inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Zo verras je gegarandeerd je gezin en/of gasten die je uitgenodigd hebt!  

 

WIL JE ZELF EEN KRUIDENMIX MAKEN?

Leuk! En lekker. We hebben hier een blog over geschreven, waarbij we je vijf tips geven om zelf ook een kruidenmix te maken. Bekijk de blog hier.