Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Grote gamba's van de barbecue Recept

Grote gamba's van de barbecue Recept

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
  • Kwaliteit verzekerd door certificeringen
  • Klanten geven Natural Spices een 9.2

Grote gamba's van de barbecue Recept

Ingrediënten:


1/2 zak ongepelde grote gamba’s (eventueel bevroren), 5 el olijfolie, 2 tl Vis-a-vis, zwarte peper, zout, 2 stengels lente-ui (fijngesneden in ringen) rode peper (fijngesneden in ringen), satéprikkers (optioneel)


Bereidingswijze:


Ontdooi de ingevroren gamba’s door de zak een nacht van tevoren in de koelkast te leggen. Je kunt de gamba’s ook ontdooien door ze in een bak met koud water te leggen totdat ze zacht zijn. Neem een schaaltje en doe hier de eetlepels olijfolie en Vis-a-vis in.


Breng op smaak met wat zwarte peper en zout. Meng de gamba’s hierin om en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast. Rijg vlak voor aanvang van de barbecue de gamba’s aan de prikkers (optioneel). Leg ze op de barbecue en draai ze een keer om. De gamba’s zijn klaar als ze roze kleuren; dit is na circa 4 à 5 minuten. Leg de gamba’s op een schaal en maak af met lente-ui en de fijngesneden rode peper. Serveer met limoen- of citroenpartjes.

Prijzen industrie & groothandel

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

  • Koop je producten rechtstreeks bij de producent
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
  • Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
  • Geen verzendkosten voor al je bestellingen
Contact opnemen