Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl
Licht pittig gebakken rijst met bimi en wortels Recept

Licht pittig gebakken rijst met bimi en wortels Recept

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
  • Kwaliteit verzekerd door certificeringen
  • Klanten geven Natural Spices een 9.1
  • Slechts €4,95 verzendkosten voor bestellingen onder €35

Licht pittig gebakken rijst met bimi en wortels Recept

Ingrediënten:


125 g basmati- of jasmijnrijst.
½ zakje bimi
1/2 wortelen (geel, oranje)
1,5 bosui
stukje verse gember
1 el Hurry Curry
1 teentjes knoflook
½ chilipeper
2 el kokosolie
zwarte peper en zeezout
1 limoen, sap plus rasp



Bereidingswijze:


Kook de rijst volgens verpakking. Haal de bimistronken uit elkaar en snijd de harde onderkant eraf. Snijd de wortelen in blokjes en de bosui in dunne ringen. Snijd de gember, knoflook en chilipeper fijn. Gebruik 2 eetlepels kokosolie en laat heet worden in een koekenpan. Roerbak de Hurry Curry 2 minuten.Voeg de wortel toe, samen met de knoflook, chili en gember, en bak de wortels lichtbruin. Roerbak gedurende 2 minuten. Voeg de gekookte rijst toe en bak het geheel op middelhoog vuur gedurende 4-6 minuten. Blancheer ondertussen de bimi kort, zodat het nog lekker knapperig is. Doe de bosui en bimi erbij en breng eventueel nog op smaak met peper en zout. Rasp wat limoen over het gerecht en wat sap. Serveer meteen. Tip: lekker met gebakken kip, gestoomde zalm en gegrilde garnalen. Ook lekker met cashewnoten en walnoten.

Prijzen industrie & groothandel

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

  • Koop je producten rechtstreeks bij de producent
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
  • Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
  • Geen verzendkosten voor al je bestellingen
Contact opnemen