Paneermeel brood
Paneermeel van brood zorgt voor dat fijne, knisperige laagje dat jouw maaltijd of snack nog nét iets lekkerder maakt. Het krokante korstje zorgt bovendien niet alleen voor die gewenste ‘crunchy bite’, maar geeft voedingsmiddelen ook nog eens extra stevigheid. Zodat ze tijdens het bakken of frituren minder makkelijk uit elkaar vallen. Zo maak je eenvoudig een product met de perfecte smaak, textuur en stevigheid. Paneermeel van brood is de goedkoopste soort paneermeel die er bestaat. Al vroeger werd het door zuinige huisvrouwen zelf gemaakt van oud brood. Om geen tijd te hoeven spenderen aan het proces van bewaren, drogen en vermalen, kun je dit nu ook kant en klaar kopen. Je kunt paneermeel van brood bij Natural Spices online bestellen in een verpakking van tien kilo.
Paneermeel van brood en panko worden nogal eens met elkaar verward. Beide varianten zijn gebaseerd op hetzelfde basisproduct, maar desondanks bestaan er enkele verschillen tussen de twee. Zo is de Japanse panko harder en heeft het ook een groffere kruimel. Om panko te maken, wordt het brood eerst grof verkruimeld en daarna gestoomd of gebakken. Het paneermeel van brood dat wij kennen en je hier online kunt kopen, is eerst gedroogd en pas daarna verkruimeld. In tegenstelling tot de Japanse variant kun je deze niet alleen als coating gebruiken, maar ook als vulmiddel.
Paneermeel van brood wordt ook wel gedroogd broodkruim genoemd. Hiermee wordt precies hetzelfde product bedoeld, een verschil tussen de twee bestaat dus niet. Omdat je paneermeel van brood, net als de meeste andere soorten paneermeel die je hier online kunt bestellen, zowel als coating en als vulling kan gebruiken, kun je het in veel gerechten en snacks toepassen. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de kroket, evenals andere frituursnacks zoals bitterballen en kaassouflés. Ook is het paneermeel bij uitstek geschikt voor schnitzels en cordon bleu en voor in quiche en hartige taart (in deze gevallen neemt het ook overtollig vocht op). Tot slot kun je ook je ovengerechten bestrooien met een dun laagje.
- Niet tevreden? Geld terug!
- Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
- Kwaliteit verzekerd door certificeringen
- Klanten geven Natural Spices een 9.1
- Slechts €4,95 verzendkosten voor bestellingen onder €35
Paneermeel van brood: de goedkoopste in zijn soort
Paneermeel van brood zorgt voor dat fijne, knisperige laagje dat jouw maaltijd of snack nog nét iets lekkerder maakt. Het krokante korstje zorgt bovendien niet alleen voor die gewenste ‘crunchy bite’, maar geeft voedingsmiddelen ook nog eens extra stevigheid. Zodat ze tijdens het bakken of frituren minder makkelijk uit elkaar vallen. Zo maak je eenvoudig een product met de perfecte smaak, textuur en stevigheid. Paneermeel van brood is de goedkoopste soort paneermeel die er bestaat. Al vroeger werd het door zuinige huisvrouwen zelf gemaakt van oud brood. Om geen tijd te hoeven spenderen aan het proces van bewaren, drogen en vermalen, kun je dit nu ook kant en klaar kopen. Je kunt paneermeel van brood bij Natural Spices online bestellen in een verpakking van tien kilo.
Het verschil tussen paneermeel van brood en panko
Paneermeel van brood en panko worden nogal eens met elkaar verward. Beide varianten zijn gebaseerd op hetzelfde basisproduct, maar desondanks bestaan er enkele verschillen tussen de twee. Zo is de Japanse panko harder en heeft het ook een groffere kruimel. Om panko te maken, wordt het brood eerst grof verkruimeld en daarna gestoomd of gebakken. Het paneermeel van brood dat wij kennen en je hier online kunt kopen, is eerst gedroogd en pas daarna verkruimeld. In tegenstelling tot de Japanse variant kun je deze niet alleen als coating gebruiken, maar ook als vulmiddel.
Waarvoor gebruik je paneermeel van brood?
Paneermeel van brood wordt ook wel gedroogd broodkruim genoemd. Hiermee wordt precies hetzelfde product bedoeld, een verschil tussen de twee bestaat dus niet. Omdat je paneermeel van brood, net als de meeste andere soorten paneermeel die je hier online kunt bestellen, zowel als coating en als vulling kan gebruiken, kun je het in veel gerechten en snacks toepassen. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de kroket, evenals andere frituursnacks zoals bitterballen en kaassouflés. Ook is het paneermeel bij uitstek geschikt voor schnitzels en cordon bleu en voor in quiche en hartige taart (in deze gevallen neemt het ook overtollig vocht op). Tot slot kun je ook je ovengerechten bestrooien met een dun laagje.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie | 1474,04 kJ |
Energie | 352 kcal |
Vetten | 2 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
waarvan suikers | 3,9 gram |
Eiwitten | 13,5 gram |
Vezels | 5,8 gram |
Zout | 1,5 gram |
- GebruikAfhankelijk van toepassing; naar smaak.
- Ingrediëntenpaneermeel (TARWE, GLUTEN)
- Land van herkomstNederland
Prijzen industrie & groothandel
Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.
- Koop je producten rechtstreeks bij de producent
- Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
- Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
- Geen verzendkosten voor al je bestellingen