Paneer krokant
Paneer krokant is een handige battermix oftewel doorhaaleiwit. De mix zorgt ervoor dat je een extra krokant bakresultaat krijgt. Daarnaast wordt de inhoud tijdens het frituren beter bij elkaar gehouden. Je gebruikt paneer krokant voor onder andere schnitzels en kroketten. Met behulp van de mix weet jij het ultieme knisperende laagje te creëren. Je zal niet kunnen wachten om je tanden erin te zetten! Bij Natural Spices kun je paneer krokant in een verpakking van 500 gram, 1,5 kilo of 10 kilo online bestellen. Houd er bij het kopen rekening mee dat dit product tarwebloem en dus gluten bevat.
Het gebruiken van de mix is erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is wat water. Je lost de paneer krokant op in het water en roert de substantie die daardoor ontstaat glad. Je gebruikt 100 tot 150 gram paneer krokant op een liter water. Daarna kun je het product erdoorheen halen. Zorg er wel voor dat het product voldoende droog is, zodat de mix beter kan blijven plakken. Deze procedure is een stuk makkelijker dan het werken met losse bloem, ei en paneermeel. De mix is dus eigenlijk drie in één!
Net zoals voor het werken met andere soorten paneermeel en battermixen, geldt ook hier dat je de olie of boter tijdens het bakken niet te heet moet laten worden. Dit kan ertoe leiden dat de paneerlaag aanbrandt. Gebruik tijdens het bakken ook geen deksel op de pan, want anders zal er geen krokant laagje ontstaan. De paneer krokant zorgt ervoor dat boter of olie beter wordt opgenomen. Vind je het eindresultaat na het bakken of frituren te vet? Laat het product voor het serveren dan even uitlekken op keukenpapier.
In de paneer krokant is de specerij kurkuma verwerkt. Kurkuma is verwant aan gember en komt voor in Azië, vooral in India. De specerij staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Hij wordt in de keuken om verschillende redenen gebruikt. In de eerste plaats vanwege zijn mild kruidige aroma en in de tweede plaats vanwege de warme kleur die het afgeeft aan voedingsmiddelen. Kurkuma maakt jouw gerecht dus nóg aantrekkelijker en smakelijker.
- Niet tevreden? Geld terug!
- Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
- Kwaliteit verzekerd door certificeringen
- Klanten geven Natural Spices een 9.1
- Slechts €4,95 verzendkosten voor bestellingen onder €35
Paneer krokant voor de ultieme knisperende bite
Paneer krokant is een handige battermix oftewel doorhaaleiwit. De mix zorgt ervoor dat je een extra krokant bakresultaat krijgt. Daarnaast wordt de inhoud tijdens het frituren beter bij elkaar gehouden. Je gebruikt paneer krokant voor onder andere schnitzels en kroketten. Met behulp van de mix weet jij het ultieme knisperende laagje te creëren. Je zal niet kunnen wachten om je tanden erin te zetten! Bij Natural Spices kun je paneer krokant in een verpakking van 500 gram, 1,5 kilo of 10 kilo online bestellen. Houd er bij het kopen rekening mee dat dit product tarwebloem en dus gluten bevat.
Hoe gebruik je paneer krokant?
Het gebruiken van de mix is erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is wat water. Je lost de paneer krokant op in het water en roert de substantie die daardoor ontstaat glad. Je gebruikt 100 tot 150 gram paneer krokant op een liter water. Daarna kun je het product erdoorheen halen. Zorg er wel voor dat het product voldoende droog is, zodat de mix beter kan blijven plakken. Deze procedure is een stuk makkelijker dan het werken met losse bloem, ei en paneermeel. De mix is dus eigenlijk drie in één!
Tips voor het werken met paneer krokant
Net zoals voor het werken met andere soorten paneermeel en battermixen, geldt ook hier dat je de olie of boter tijdens het bakken niet te heet moet laten worden. Dit kan ertoe leiden dat de paneerlaag aanbrandt. Gebruik tijdens het bakken ook geen deksel op de pan, want anders zal er geen krokant laagje ontstaan. De paneer krokant zorgt ervoor dat boter of olie beter wordt opgenomen. Vind je het eindresultaat na het bakken of frituren te vet? Laat het product voor het serveren dan even uitlekken op keukenpapier.
Kurkuma
In de paneer krokant is de specerij kurkuma verwerkt. Kurkuma is verwant aan gember en komt voor in Azië, vooral in India. De specerij staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Hij wordt in de keuken om verschillende redenen gebruikt. In de eerste plaats vanwege zijn mild kruidige aroma en in de tweede plaats vanwege de warme kleur die het afgeeft aan voedingsmiddelen. Kurkuma maakt jouw gerecht dus nóg aantrekkelijker en smakelijker.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie | 1429,14 kJ |
Energie | 341,28 kcal |
Vetten | 5,7 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 gram |
Koolhydraten | 63,4 gram |
waarvan suikers | 1 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Vezels | 3 gram |
Zout | 0,1 gram |
- Gebruik100 a 150 gram op 1 liter water en mengen met garde.
- Ingrediëntentarwebloem (GLUTEN), gemodificeerd maïszetmeel, EIGEEL, MELK, kurkuma, verdikkingsmiddelen (E412, E415)
- Land van herkomstNederland
Prijzen industrie & groothandel
Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.
- Koop je producten rechtstreeks bij de producent
- Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
- Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
- Geen verzendkosten voor al je bestellingen