Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Maatwerk

Maatwerk kruiden

Natuurlijke kruiden en specerijen zijn de basis van écht goed en voedzaam eten.

Natural Spices is al 85 jaar dé natuurlijke smaakmaker in de keuken. Wij weten wat Nederland vandaag en morgen lekker vindt. We helpen je om gezonde voeding op de kaart te zetten. Of je nou een sterrenrestaurant, food merk of een grootkeuken runt. Wie het proeft is fan voor het leven.

We leveren de karakteristieke smaak voor de verrukkelijkste producten en sterrengerechten. Die we, als jij dat wil, ook graag samen ontwikkelen.

Jouw ‘secret ingredient’ is waar wij om bekend staan.

Samen met foodmerken, topkoks en cateraars staan we in onze keuken. Elke dag. We ontwikkelen én produceren unieke kruidenmixen, sauzen, marinades, dressings, soepen en gerechten. Gemaakt met kruiden en specerijen die wij dichtbij de oorsprong inkopen, zo kunnen we het beste garanderen - voor iedereen van boerderij tot bord. Samen bedenken we unieke smaken of food concepten from scratch. Of jij bedenkt het unieke recept en wij maken jouw 'secret ingredient'.

Stuk voor stuk zijn het producten die jij onder je eigen naam kunt verkopen. Of je nou een foodblogger bent die op het punt staat zijn eigen BBQ lijn te lanceren. Een laag calorische siroop zoekt voor je pannenkoeken franchise. Of een smaakvolle, glutenvrije en natriumarme hamburgermix nodig hebt voor de bedrijfskantine. Binnen 40 dagen maken we van jouw idee een product.

Beschouw ons als je partner. Wij helpen je gedurende het hele traject; van idee tot eindproduct. Zelfs de verpakking kunnen we voor je ontwerpen én produceren.

Liever een kant-en-klaar product? Maar dan wel 100% natuurlijk én met karakteristieke smaak.

Laat ons weten wat je zoekt. Grote kans dat we het al in ons assortiment hebben. Zo niet, dan ontwikkelen we het of passen een bestaand product aan. Wij nemen de recept ontwikkeling voor onze rekening. Geen probleem. Ook niet als het om kleine hoeveelheden gaat. Onze research & development ontwikkelt continu nieuwe producten die aansluiten op de wensen van de Nederlandse markt. Zo vloog onze calorie arme mayo en ketchup al over de toonbank bij heel wat Nederlandse supermarkten. Ook al deze Natural Spices producten kunnen onder jouw eigen label worden geproduceerd.

Of je nou een sterrenrestaurant of een snackbar runt. Een slagerij of bakker. Een scholengemeenschap of een ziekenhuis. Wij zijn er voor iedereen die gezonde voeding op de kaart wil zetten. Of het nou om een kleine bestelling gaat via onze online groothandel of het ontwikkelen van een heel nieuw food product. Met onze smaakmakers willen we voeding zo natuurlijk mogelijk maken. En het leven gezonder.

Op zoek naar een partner bij het ontwikkelen van jouw unieke food concept? Een compleet nieuwe smaak? Of maak jij het recept en zoek je alleen nog het 'secret ingredient’?

Plan direct een video bel afspraak met ons. Heb je al een specifieke vraag? Vermeld dat er dan bij. Kunnen wij direct zorgen dat de juiste expert aan tafel schuift. Of samples op tafel staan. Gewoon bellen of een mailtje sturen kan natuurlijk ook. We doen altijd ons uiterste best om je binnen 24 uur te beantwoorden.

PS. Speciaal voor health- en sportmerken ontwikkelen we natuurlijke smaakmakers, zoals eiwit shakes, pancakemixen en low calorie sauzen en siropen. Puur uit liefde voor een gezonde lifestyle. Ook daarover kunnen we bellen, mailen of whatsappen.