Leverworstkruiden
Met de leverworstkruiden die je bij Natural Spices online kunt bestellen, wordt jou het zelf maken van een authentieke leverworst een stuk makkelijker gemaakt. Leverworst ontleent zijn naam aan het hoofdbestanddeel van de worst: de lever. Alhoewel we in Nederland geen echte orgaaneters zijn, willen de meeste van ons voor leverworst wel een uitzondering maken. Tegen zo een zachte, romige smaak kun je haast geen nee zeggen. Leverworstkruiden kun je bij Natural Spices online kopen in een verpakking van 400 gram of 1,2 kilo.
Leverworst is, net als in Duitsland, ongekend populair in ons land. Ook in België en Frankrijk eet men iets soortgelijks. Daar lijkt de worst meer op een soort van paté. De zachte worst, die je met behulp van onze leverworstkruiden maakt, behoort tot de populairste soorten. Vroeger maakte men leverworst om zo min mogelijk weg te gooien. Het was letterlijk een worst die gemaakt werd van hetgeen er overbleef van de huisslacht. Men voegde kruiden toe voor de smaak en zout voor het verlengen van de houdbaarheid. Inmiddels is het recept een stuk verfijnder geraakt. De leverworstkruiden van Natural Spices zijn natuurlijk wel gebaseerd op een authentieke receptuur van 70 jaar oud. De kruidenmix wordt door vele worstmakers gebruikt.
Deze leverworstkruiden zijn een verfijnde, gebalanceerde kruidenmix die zich heeft laten inspireren door de traditionele receptuur. Je vindt in de kruidenmix zowel peper, gember, foelie, nootmuskaat, kardemom, koriander, majoraan, tijm als kruidnagel terug. Het gebruik van deze kant en klare mix scheelt jou een hoop werk in de keuken. Je gebruikt per kilo vlees 5 gram leverworstkruiden.
Leverworstkruiden geven precies díe smaak aan de leverworst die hij nodig heeft. Leverworst bevat lever, varkensvlees van andere delen van het dier en spek. Soms is er ook kalfsvlees in verwerkt. De hoeveelheid lever wil per worstmaker nogal eens verschillen. Jij hebt ongetwijfeld je eigen recept, dat je door middel van deze smaakmaker naar het hoogste niveau tilt. Behalve deze kruidenmix gebruik je voor het vervaardigen van deze worst eveneens nitrietzout en een kunstdarm. Ook deze kun je online bestellen bij Natural Spices.
- Niet tevreden? Geld terug!
- Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
- Kwaliteit verzekerd door certificeringen
- Klanten geven Natural Spices een 9.1
- Slechts €4,95 verzendkosten voor bestellingen onder €35
Leverworstkruiden voor het zelf maken van een zachte, romige leverworst
Met de leverworstkruiden die je bij Natural Spices online kunt bestellen, wordt jou het zelf maken van een authentieke leverworst een stuk makkelijker gemaakt. Leverworst ontleent zijn naam aan het hoofdbestanddeel van de worst: de lever. Alhoewel we in Nederland geen echte orgaaneters zijn, willen de meeste van ons voor leverworst wel een uitzondering maken. Tegen zo een zachte, romige smaak kun je haast geen nee zeggen. Leverworstkruiden kun je bij Natural Spices online kopen in een verpakking van 400 gram of 1,2 kilo.
Het ontstaan van de leverworst
Leverworst is, net als in Duitsland, ongekend populair in ons land. Ook in België en Frankrijk eet men iets soortgelijks. Daar lijkt de worst meer op een soort van paté. De zachte worst, die je met behulp van onze leverworstkruiden maakt, behoort tot de populairste soorten. Vroeger maakte men leverworst om zo min mogelijk weg te gooien. Het was letterlijk een worst die gemaakt werd van hetgeen er overbleef van de huisslacht. Men voegde kruiden toe voor de smaak en zout voor het verlengen van de houdbaarheid. Inmiddels is het recept een stuk verfijnder geraakt. De leverworstkruiden van Natural Spices zijn natuurlijk wel gebaseerd op een authentieke receptuur van 70 jaar oud. De kruidenmix wordt door vele worstmakers gebruikt.
Wat zijn leverworstkruiden?
Deze leverworstkruiden zijn een verfijnde, gebalanceerde kruidenmix die zich heeft laten inspireren door de traditionele receptuur. Je vindt in de kruidenmix zowel peper, gember, foelie, nootmuskaat, kardemom, koriander, majoraan, tijm als kruidnagel terug. Het gebruik van deze kant en klare mix scheelt jou een hoop werk in de keuken. Je gebruikt per kilo vlees 5 gram leverworstkruiden.
Met behulp van leverworstkruiden de lekkerste leverworst maken
Leverworstkruiden geven precies díe smaak aan de leverworst die hij nodig heeft. Leverworst bevat lever, varkensvlees van andere delen van het dier en spek. Soms is er ook kalfsvlees in verwerkt. De hoeveelheid lever wil per worstmaker nogal eens verschillen. Jij hebt ongetwijfeld je eigen recept, dat je door middel van deze smaakmaker naar het hoogste niveau tilt. Behalve deze kruidenmix gebruik je voor het vervaardigen van deze worst eveneens nitrietzout en een kunstdarm. Ook deze kun je online bestellen bij Natural Spices.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie | 1535,51 kJ |
Energie | 366,68 kcal |
Vetten | 12,5 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,6 gram |
Koolhydraten | 61,1 gram |
waarvan suikers | 2,3 gram |
Eiwitten | 9,5 gram |
Vezels | 22,1 gram |
Zout | 0 gram |
- Gebruik5 gram per/kg
- Ingrediëntenpeper, gember, foelie, nootmuskaat, kardemom, koriander, majoraan, tijm, kruidnagel
- Land van herkomstNederland
Prijzen industrie & groothandel
Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.
- Koop je producten rechtstreeks bij de producent
- Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
- Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
- Geen verzendkosten voor al je bestellingen