Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Spaghetti carrettiera à la Loy met burrata, aubergine en geroosterde amandelkruim Recept

Spaghetti carrettiera à la Loy met burrata, aubergine en geroosterde amandelkruim Recept

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
  • Kwaliteit verzekerd door certificeringen
  • Klanten geven Natural Spices een 9.2

Spaghetti carrettiera à la Loy met burrata, aubergine en geroosterde amandelkruim Recept

Ingrediënten (voor 4 personen):


3 teentjes knoflook, 1 sjalotje, 1 verse chilipeper, 500 g rode rijpe tomaten, 1 tl chili gemalen, 1 eetlepel Mamma Mia, snufje suiker (als tomaten erg zuur zijn), snufje zout, 1 grote aubergine, 500 g spaghetti of van courgette, 20 blaadjes basilicum, 2 bollen burrata, handje amandelkruim, wat olijfolie om in te bakken


Bereidingswijze:


Breng een pan met water aan de kook voor de pasta. Hak de knoflook en sjalot en chilipeper fijn (haal de zaadjes eruit als je het minder pittig wilt) en verwarm deze in en pan met de olijfolie. Voeg de, in blokjes gesneden, tomaten toe. Voeg de chili en Mamma Mia ook toe. Kook op hoog vuur gedurende ongeveer 15 minuten. Voeg een snufje zout toe. Voeg tevens een snufje suiker toe als de tomaten een beetje zuur zijn. De saus is nu klaar. Voor een fijnere saus kun je deze nog even blenden in een keukenmachine. Snijd de aubergine in plakken, besprenkel met olijfolie en gril ze in een grillpan rustig gaar. Breng op smaak met zout en peper. Kook de verse pasta volgens verpakking. Als je courgetti maakt, maak er dan dunne slierten van met een spiraalsnijder. Meng de pasta en de saus. Serveer direct met blaadjes verse basilicum en de in grof gesneden burrata (blokjes). Doe de gegrilde aubergine erbij en garneer met geroosterd amandelkruim. Het recept voor de amandelkruim vind je hieronder.


Geroosterd amandelkruim


Ingrediënten:


1 handje panko, 2 teentjes knoflook, ½ bosje verse platte peterselie, 2 handjes blanke amandelen, 2 handjes geraspte Parmezaanse kaas, olijfolie, peper en zout


Bereidingswijze:


Doe 1 handje amandelen en 1 handje geraspte Parmezaanse kaas samen met de knoflook en peterselie in een hakmolen of keukenmachine. Puls totdat je een fijn kruim krijgt (niet té fijn). Voeg een heel klein beetje olijfolie en peper en zout naar smaak toe en maal kort even door. Verhit een koekenpan met wat olijfolie op medium vuur en rooster hier het andere handje amandelen in tot het mooi goudbruin is. Haal de amandelen even uit de pan en leg weg. In dezelfde pan bak je het kruim samen met de panko, deze bak je licht goudbruin.


Als het kruim afgekoeld is voeg je de gebakken amandelen hieraan toe. Gebruik dit voor over je pasta en enjoy!

Prijzen industrie & groothandel

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

  • Koop je producten rechtstreeks bij de producent
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
  • Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
  • Geen verzendkosten voor al je bestellingen
Contact opnemen