Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl
Overige non-food

Overige non-food artikelen ter ondersteuning in je keuken

Non-food arikelen zijn onmisbaar in de professionele keuken, maar ook in de keuken van de gepassioneerde hobbykok. Op deze pagina vind je een overzicht van de non-food artikelen die gebruikt worden voor de voedselproductie en niet tot een bepaalde categorie horen. Het grootste gedeelte ervan wordt gebruikt voor de bereiding of het bewaren van vlees. Want hoe zorgvuldiger je met deze voedingsmiddelen omgaat, des te smakelijker ze zometeen op je bord zijn. En dat is toch het streven van elke kok? Door snel en effectief met de bereiding bezig te kunnen zijn, wordt je maaltijd lekker én hygiënisch. Deze overige non-food artikelen helpen je daarbij.

Betere smaak, hygiëne en bewaarprocessen

Eén van de overige non-food artikelen die van waarde zijn voor de smaak, hygiëne en het bewaarproces is meat saver papier. Dit papier ken je van de toonbank van de slager, waar het als onderlegger of tussenlegger wordt gebruikt. Maar ook in de (professionele) keuken is het van grote toegevoegde waarde. Dit non-food artikel voorkomt niet alleen uitdroging en verkleuring, maar ook nog eens gewichtsverlies. Het zorgt er namelijk voor de bloed en andere vloeistoffen behouden blijven. Het staat ook wel bekend als ‘color paper’ of ‘steak paper’. Dit hulpmiddel is slechts één van de vele voorbeelden van non-food artikelen die jou het werken in de keuken gemakkelijker maken.

Overige non-food artikelen eenvoudig bestellen

Welk non-food artikel je ook nodig hebt, bij Natural Spices kan je ze makkelijk en snel kopen. Wanneer je je bestelling op werkdagen vóór 13.00 ’s middags plaatst, heb je de door jou gewenste artikelen de volgende dag al in huis. Dankzij het online bestellen hoef je de deur niet uit en kun jij binnen een mum van tijd zorgeloos aan de slag. De non-food artikelen maken jouw werkzaamheden in de keuken een stuk aangenamer.