Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Speciale kruiden

Behalve de klassieke mixen hebben we ook een breed assortiment aan speciale kruidenmixen. Dit zijn mixen die dankzij de nauwkeurige samenstelling een specifieke smaak hebben verkregen. Denk bijvoorbeeld aan kruiden voor kruidenboter, garam masala kruiden of vadouvan. Bij ons ben je aan het juiste adres voor speciale kruiden van de beste kwaliteit.

Speciale kruiden

Het breedste assortiment kruidenmixen speciaal

Behalve de klassieke mixen hebben we bij Natural Spices ook een breed assortiment aan kruidenmixen speciaal. Dit zijn mixen die dankzij de nauwkeurige samenstelling ervan de voor hun zo specifieke smaak hebben verkregen. De kruidenmixen speciaal zijn met zorg samengesteld volgens beproefde recepten. Maar behalve dat is het werken met deze mixen ook nog eens heel makkelijk. Het scheelt je een hoop tijd die je anders kwijt zou zijn geweest aan het afwegen en mengen van de diverse componenten. Doordat dit jou uit handen is genomen, kun jij je focussen op andere dingen.

Kruidenmixen speciaal maken jouw gerecht écht af

Met slechts een kleine toevoeging van een van onze kruidenmixen speciaal aan jouw gerecht wordt deze naar een andere dimensie getild. Kruidenmixen speciaal zijn de kers op de taart en maken een zorgvuldige bereiding met kwalitatief hoge ingrediënten helemaal af. Bij Natural Spices kun je een breed assortiment kruidenmixen speciaal online kopen. Een mix voor kruidenboter, garam masala kruiden of speculaaskruiden om maar een voorbeeld te noemen. Het is slechts een greep uit de vele keuzemogelijkheden. Je kunt de mixen in verschillende verpakkingsgrootten online kopen, variërend van een paar honder gram tot wel twintig kilo of meer. Dus of je nu een hobby- of professionele kok bent, bij Natural Spices ben je aan het juiste adres.

Kruidenmixen speciaal voor de bewuste koks

Vandaag de dag worden we ons steeds bewuster van onze keuzes in de keuken. Natural Spices helpt jou graag om een zo verantwoord mogelijke keuze te maken. Daarom kun je bij ons ook zoutloze en MSG-vrije kruidenmixen speciaal online kopen. Het terugdringen van het dagelijks zoutgebruik heeft een sterk merkbaar effect op de gezondheid. En met een keuze voor MSG-vrije mixen verzeker je jezelf ervan dat je met een mengsel van kruiden zonder toegevoegde kunstmatige stoffen kookt.