Navigatie
 • Gratis verzending vanaf € 35,-
 • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
 • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
 • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Veiligheid en privacy

Onze privacyverklaring

Natural Spices houdt jouw privégegevens privé

Natural Spices speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Natural Spices is van mening dat de beveiliging van naturalspices.nl van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen jouw privacy op de volgende manieren:

 • Jouw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
 • Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
 • Je transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
 • Wij gebruiken jouw e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na jouw uitdrukkelijke toestemming.
 • Als je geen berichten meer wilt ontvangen van Natural Spices, dan kun je je te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Wij sturen je dan geen mailings meer.

Als je een bestelling plaatst bij Natural Spices, kunnen we de volgende gegevens van je vragen:

 • Je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen.
 • Je e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van jouw bestelling.
 • Betalingsinformatie, zoals je creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om je bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Om je winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra je jouw browser afsluit, is het weer verwijderd.

Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van naturalspices.nl worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan jouw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens

Wens je je gegevens in te kijken? Of wens je dat Natural Spices jouw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien hiertoe dan gratis een verzoek in per post of e-mail. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van jouw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en naturalspices.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser.

 

Duidelijke Algemene Voorwaarden

Onze Algemene voorwaarden kunt u hier vinden.