Navigatie
 • Gratis verzending vanaf € 35,-
 • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
 • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
 • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Betalen

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je eigen internetbankieren scherm bij je online aankoop. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je betalingen zijn meteen zichtbaar in je elektronische rekeningoverzicht van je bank.
Bovendien zijn je naam en rekeningnummer pas bekend bij de online shop nadat je de betaling hebt goedgekeurd.


 

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Natural Spices. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van jouw bank.

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit jouw orderbevestiging
 • Bij ontvangst van jouw betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Annuleren?

Als je jouw overschrijving reeds hebt gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze Klantenservice. Nadat je jouw rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je betaling snel teruggestort.

Rekeninginformatie

Vermeld bij je overschrijving altijd jouw ordernummer. Onze rekeninginformatie:
Natural Spices BV
NL27INGB0006653443

Internationale Bankgegevens:
IBAN: NL27INGB0006653443
BIC: INGBNL2A

LET OP: Houd er wel rekening mee dat de bestellingen die met deze betaalmethode betaald worden een verwerkingstijd hebben van 2 tot 3 werkdagen.

Creditcards

Op Natural Spices kun je ook met jouw Nederlandse MasterCard, VISA en Maestro kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

Met behulp van je creditcard kun je direct en veilig betalen. MasterCard, Visa en Maestro zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland en België voor online betalingen. Ook op internet betaal je veilig dankzij de bijbehorende internet- en aflevergarantie. Het bedrag wordt opgenomen op je volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie ben je beschermd tegen fraude en misbruik op internet.

 

Paypal

PayPal is een simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld. Met PayPal kun je met een goed gevoel online shoppen. De betalingen komen snel bij je binnen en over elke betaling word je per e-mail geïnformeerd. Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is je eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer en/of creditcard. Als je een PayPal rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal.

Met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen. De betalingen worden via PayPal verzonden zonder financiële informatie te delen. Bovendien zal PayPal je financiële informatie nooit aan derden verstrekken of doorverkopen.

Mister Cash/Bancontact

Mister Cash/Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Het gebruik is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash/Bancontact. Je kunt direct met Mister Cash/Bancontact je aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je gelijk op je online bankafschrift.

Giropay

Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL en is een veel gebruikte online betaalmethode in Duitsland. Giropay maakt gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Er is geen aparte software voor nodig en je hoeft je ook niet te registreren om gebruik te kunnen maken van deze betaalmethode. Heb jij een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren en neemt jouw bank deel aan Giropay, dan kun je hier gebruik van maken.

Op rekening (voor bedrijven)

Zakelijke klanten kunnen bij Natural Spices op rekening bestellen. Hiervoor gelden enkele spelregels:

 • Je bent al klant bij Natural Spices;
 • Je hebt bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 250,- of meer besteed;
 • Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden;

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld hierbij duidelijk:

 • De producten of het offertenummer;
 • Het factuur- en afleveradres.

Wil je op rekening kopen, neem dan eerst contact op met onze Klantenservice op telefoonnummer: 0297 - 254 109.