Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl

Indiaas stoofvlees Recept

Indiaas stoofvlees Recept

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
  • Kwaliteit verzekerd door certificeringen
  • Klanten geven Natural Spices een 9.2

Indiaas stoofvlees Recept

Ingrediënten:


600 gr stoofvlees, rund


1 tl kaneelpoeder


4 el Hurry Curry


2 teen knoflook, uitgeperst


½ tl kardemom gemalen


snufje cayennepeper


1 el wijnazijn


2 sjalotten, gesnipperd


1 groene peper, fijngehakt


400 ml kokosmelk 


1 el limoensap plus rasp


zout en peper naar smaak


Ghee boter of zonnebloemolie om te bakken


Optioneel:


Gebakken broccoli met amandelen en lente-ui, ook lekker met rijst.


Bereidingswijze:


Snijd het vlees in blokjes. Doe het vlees in een kom en voeg peper, zout, kaneel, 3 eetlepels Hurry Curry, knoflook, kardemom, cayennepeper en wat azijn toe. Laat 1 uur marineren. Laat ghee, of geklaarde boter, heet worden in een stoofpan. Bak de ui en voeg 1 eetlepel Hurry Curry en een groen pepertje toe. Laat 5 minuten op middelhoog vuur bakken. Doe vervolgens het vlees erbij. Bak het vlees goudbruin en schep zo nu en dan om. Voeg dan de kokosmelk toe. Het vlees moet net onder het vocht liggen, vul anders aan met water of groentenbouillon. Laat nu nog drie uur stoven. Het laatste half uur voeg je de limoensap en rasp toe. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper. Lekker om te serveren met wat naan.


Prijzen industrie & groothandel

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

  • Koop je producten rechtstreeks bij de producent
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
  • Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
  • Geen verzendkosten voor al je bestellingen
Contact opnemen