Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl_NL Nederlands (Nederland) nl
Dressings
Natural Spices heeft een groot assortiment dressings. Tevens kunnen wij uw eigen recepten voor dressings produceren en afvullen in onze moderne productieruimte. Wij ontwikkelen en produceren onze dressings zo puur mogelijk, mooie authentieke ingrediënten met zo min mogelijk conserveermiddelen. Voor de industrie kunnen wij ook cleanlabel of biologische sauzen produceren.

Onze standaard dressings die hieronder staan afgebeeld, zijn afgevuld in handige hersluitbare emmers of in schenkbare potten. Voor de industrie kunnen wij alle gewenste hoeveelheden afvullen in sachets, cups, flessen, potten, emmers of IBC’s. Bekijk in de webshop naar ons ruime assortiment dressings en bestel deze eenvoudig en snel.

Dressings

Voor de industrie produceren wij klassieke dressing smaken. Hieronder vallen smaken als de thousand island dressing en de honing mosterd dressing. Daarnaast produceren wij internationale smaken zoals: balsamico dressing, caesar dressing, ranch dressing, french dressing en een frisse aioli.

Bent u als grootverbruiker op zoek naar een dressing die hier niet tussen staat of wilt u een eigen dressing laten maken? Neem dan contact met ons. Wij kunnen vrijwel alle dressing produceren in elke gewenste verpakking.